Individuele Therapie

Individuele therapieDe orthomoleculaire therapie binnen Ortho-bloesem is een individuele ontmoeting, met de vraag naar de betekenis van het klachtenpatroon en de daarin aanwezige behoeften. De klachten staan echter niet centraal, maar de de ciënt en zijn/haar zorgbehoefte, die als een eenheid verbonden met de leefomgeving, die vaak grote invloed uitoefent op het welzijn en welbevinden.

Van Pogingen naar ResultaatWellicht hebt u al veel pogingen gedaan om uw specifieke doel te bereiken. Wat het doel ook is, een ding is voor u duidelijk: "u hebt het door u beoogde doel nog niet bereikt". Dit moet een akelig gevoel geven. Wij begrijpen dat, en meer dan dat. We willen u daarom graag helpen met zoeken naar de oorzaken waarom het ondanks al u serieuze pogingen telkens mislukt. We kunnen u onze hulp toezeggen, omdat we over een gespecialiseerd test- en onderzoeksysteem beschikken.

Welzijn en welbevinden vragen om
strategische voedings- en leefprocessen.


"Slechte voeding voor een mens is

als bonen geven aan een paard

dat zich hoort te voeden

met haver en met hooi!"William Banting
(Letter on Corpulence)

Dit systeem stelt u en ons in staat om te zien welke onbewuste processen de pogingen om uw doelen te bereiken dwarsbomen, ofwel blokkeren.

Vaak moeten we eerst deze vaak diepgelegen blokkades op het internbewustzijnsveld opruimen, voor we succesvol orthomoleculaire en voedingstrategische stappen kunnen zetten.

Wat in de praktijk steeds weer blijkt, is de noodzakelijk goede verhouding tussen de gestelde doelen tot verbetering van gezondheid en welbevinden, en de leef- en voedingsstrategie. Wij worden omringd door een netwerk van invloeden: we willen ons gewicht aanpakken, maar kunnen geen keuzes maken voor een ondersteunende nieuwe leef- en voedingsstijl die het nodige evenwicht in ons systeem moet aanbrengen.

Past als de stofwisseling werkelijk in evenwicht is, kunnen we vet verbranden, gewicht verliezen en ons welbevinden verbeteren.


U bezoekt onze website niet zomaar. Wees welkom.
Als u steun zoekt bij uw processen, dan bent u bij Ortho-Bloesem aan het goede adres.
Vul het contactformulier in met uw vragen en we zorgen dat u de juiste informatie krijgt.

Klik hier voor uw verzoek tot informatie.


 

 Ortho-Bloesem 


 


 onderscheidt zich van andere

 orthomoleculair-therapeutische   

 praktijken door een combinatie van   mogelijkheden zoals,1. Orthomoleculaire behandeling

2. Voedingssessies in groepen

3. Toepassing van PEMF

4. PCGO-onderzoek naar                        onderliggende (soms prenatale)          beschadigingen bij diabetes 2,              obesitas en verstoringen bij                  wens tot gewichtsafname.

      

Belangrijke boeken

Als ondersteuning voor de behandeling en de leefstijl verandering is kennisname van wat onderzoekers en andere deskundigen voor ons hebben beschreven van grote waarde.

Klik op DOCUMENTATIE

Ortho-bloesem, Praktijk voor Orthomoleculaire Zorg

Het karakter van bloesem is de voorfase voor de vrucht. Maar als de fleur van de bloemblaadjes verdwijnt en de ouderdomsvlekken zichtbaar worden, dan is pas het moment aangebroken voor het echte werk: de vrucht in wording.

Als we niet beter zouden weten, zouden we denken bij de bruining en verdorring van de blaadjes dat de dood in de pot is. Maar nee: het Leven bloeit op in een grote vrucht. Dat proces vraagt echter wel om een goede procesbegeleiding en behandeling.

Dit is het mission-statement en uitdaging voor Ortho-Bloesem.


Praktijkadres: Paardenweide 3
4824 EH Breda

© Copyright 2020 - Jantien van Beest