INTRODUCTIE

WE ZIJN BEGONNEN ...

- 2020 -

Openingsjaar Orthomoleculair-therapeutische Praktijk

ORTHO-BLOESEM

Ten Geleide

U zult begrijpen dat schrijven van een Ten Geleide bij het van start gaan van een nieuwe Orthomoleculair-therapeutische praktijk niet mijn dagelijks werk is. Maar, ik vind het wel een voorrecht dit te mogen en kunnen doen. 

Het kan nauwelijks tot een andere conclusie leiden dan: "Het is een prachtig initiatief!" Dat te meer omdat de opzet als een hub (Eng) als een naaf van een wiel, een beeld van een internet netwerk, een kern met 4 uitgangen. De middelpunt vliedende energie stroomt naar vier zijden  en verspreidt zich naar ongekende gebieden.

De website ademt evenwicht en compleetheid uit. Jantien haast zich daarbij te zeggen:

"Ja, maar de mensen moeten niet denken dat het allemaal al actief is. Het plan is compleet, maar ik moet nog veel doen!"

Jantien, dat snapt iedereen. Als start-up heb je nog veel te doen, veel te leren en te ontwikkelen. Dat maakt het allemaal zo spannend voor jou en allen die zich laten informeren over jouw nieuwe praktijk. 
Het beeld van de hub is erg functioneel en maakt Ortho-Bloesem tot een uniek concept.

Laat ik de vier energiestromen beschrijven.


Stroom 1: Adviezen aan huis met maken van een plan voor een goed resultaat is de eerste stap opweg met de cliënt die zich daarvoor heeft aangemeld. 

Stroom 2: De consequente toepassing van het Banting-voedingssysteem, zonder daaraan concessies te doen.

Stroom 3: Onlangs is Jantien toegetreden tot de consultatieve Praktijk voor Complementair Geneeskundig Onderzoek als onderzoeksassistent voor orthomoleculair onderzoek en voeding, mede gericht op Ortho-Bloesem. 

Stroom 4: De laatste ontwikkeling is de behandeling met pulserende elektromagnetische velden die een positieve werking hebben op de celhuishouding en dus ook op de voeding en stofwisseling.


Als Ortho-Bloesem deze vier stromen met wijsheid weet te implementeren, dan zullen we nog veel goede dingen van Jantien en Ortho-Bloesem kunnen verwachten.


Wij, mijn vrouw Tineke en ik, wensen je veel wijsheid en kracht toe, om met toepassing van het stromende Water uit de Bron, veel mensen tot steun te kunnen zijn.
Prof. Dr. Gideon Benavraham
Consultatieve Praktijk voor Complementair Geneeskundig Onderzoek
Ortho-bloesem, Praktijk voor Orthomoleculaire Zorg

Het karakter van bloesem is de voorfase voor de vrucht. Maar als de fleur van de bloemblaadjes verdwijnt en de ouderdomsvlekken zichtbaar worden, dan is pas het moment aangebroken voor het echte werk: de vrucht in wording.

Als we niet beter zouden weten, zouden we denken bij de bruining en verdorring van de blaadjes dat de dood in de pot is. Maar nee: het Leven bloeit op in een grote vrucht. Dat proces vraagt echter wel om een goede procesbegeleiding en behandeling.

Dit is het mission-statement en uitdaging voor Ortho-Bloesem.


Praktijkadres: Paardenweide 3
4824 EH Breda

© Copyright 2020 - Jantien van Beest