PCGO-Mindlink-technologie en PEMF

PCGO onderzoekspraktijk

Mindlink-Tesla-Transformatie Technologie (MTTT)  Door middel van het MTTT-onderzoeksprogramma doen wij onderzoek naar de noodzakelijke, energetische en (neuro)biologische behoeften die actief zijn in het vitale systeem en bewustzijn van ieder mens. Deze onbewuste behoeften kunnen al zijn gevormd in de prenatale periode, met kwetsbaarheid van ons menselijk systeem als gevolg. Deze kwetsbaarheid vertaalt zich in allerlei aandoeningen en problemen, zoals voedinggerelateerde klachten. 

De nauwkeurigheid van het testprgramma verschaft ons inzicht in de vereiste behandelingstrategie.

Pulserende ElektroMagnetische Veld-therapie (PEMF)


In de onderzoeks- en behandelingsontwikkeling van een groot scala van aandoeningen en klachten is de PEMF een belangrijke speler op het veld van de behandeling met elektromagnetische velden van een lage en op de behoefte van de persoon toegesneden frequenties.


De whole-body-system bestraald het gehele lichaam met een elektromagnetisch veld van en intensiteit naar behoefte tussen de 1 en de 600 Hz. Dat is veel krachtiger dan de ELF (Extreem Lage Frequenties) en biedt vele mogelijkheden. De PEMF bestaat al sinds begin van de vorige eeuw en kan bogen op vele duizenden onderzoeken en publicaties. Artsen en paramedici zoals fysiotherapeuten passen deze therapievorm toe. Onze Ortho-Bloesem-praktijk loopt in de orthomoleculaire therapie met de PEMF-toepassingen voorop. PCGO - TECHNOLOGIE


BINNEN PCGO HEBBEN DE DIVERSE GELEDINGEN W.O.

ORTHO-BLOESEM GROTE MOGELIJKHEDEN, DIE DE AFZONDERLIJKE SYSTEMEN ZOALS BIORESONANTIE OVERSTIJGEN

Ortho-bloesem, Praktijk voor Orthomoleculaire Zorg

Het karakter van bloesem is de voorfase voor de vrucht. Maar als de fleur van de bloemblaadjes verdwijnt en de ouderdomsvlekken zichtbaar worden, dan is pas het moment aangebroken voor het echte werk: de vrucht in wording.

Als we niet beter zouden weten, zouden we denken bij de bruining en verdorring van de blaadjes dat de dood in de pot is. Maar nee: het Leven bloeit op in een grote vrucht. Dat proces vraagt echter wel om een goede procesbegeleiding en behandeling.

Dit is het mission-statement en uitdaging voor Ortho-Bloesem.


Praktijkadres: Paardenweide 3
4824 EH Breda

© Copyright 2020 - Jantien van Beest